Moederdag 2023 | Dit zijn de leukste Moederdag cadeaus

Moederdag 2023. Dit zijn de leukste Moederdag cadeaus

Nog maar een paar dagen en dan is het Moederdag 2023. Zoek jij nog een leuk Moederdag cadeau voor je moeder, de moeder van je kind(eren) of schoonmoeder? Dit zijn de leukste Moederdag cadeaus waarmee je indruk maakt? Lees dan gauw verder, want ik zou zelf héél blij worden van onderstaande cadeaus.

Schrijf een lieve kaart voor Moederdag

Als er iets fijn is om te krijgen is het een kaart waarop staat beschreven hoe erg je wordt gewaardeerd. Als mama ga je ’s nachts uit bed om je kleintje te troosten, wordt er o.a. gezorgd voor een volle koelkast, verse maaltijden en natuurlijk de allerfijnste knuffels! Schrijf dus alles – maar dan ook echt álles – op wat je aan haar waardeert. Fijn om te geven, fijn om te krijgen en bijzonder om voor altijd te bewaren!

Bloemen geven op Moederdag

Niet alle mama’s worden blij van bloemen, maar als je weet dat jouw (schoon)moeder of partner hier wel blij van wordt dan is dit natuurlijk altijd een goed cadeau. Je hoeft hiervoor niet eens zelf naar de bloemist. Je kan online bij Bloomon een mooie bos uitzoeken en die wordt gewoon thuis afgeleverd. Wat een geluk, en gemak! 😉

Is de moeder in kwestie meer van de plantjes, ga dan zeker voor een plant! Een binnenplant of gezellige buitenplantjes, want geen tuin of balkon wordt slechter van kleurrijke bloemen.

Nieuw beddengoed voor betere nachten

Misschien ben ik hier de rare, maar ik word zó intens gelukkig van een vers bed. Die eerste nacht nadat het is verschoond is echt zalig, maar een groot onderdeel hiervan is natuurlijk de kwaliteit van het beddengoed. Voor mij geen polyester, maar 100% katoen. Dat is waar ik blij van word! Zelf vind ik het leuk om verschillende dekbedovertrekken de hebben. De één heeft een toffe print, de andere is juist wat rustiger. Ik heb ze in allerlei verschillende kleuren, want in de winter vind ik andere dekbedovertrekken leuker staan dan in de zomer. Who’s with me? En scheer ik mijn benen voordat ik mijn vers opgemaakte bed in stap. Yes, zeker wel! Want dat maakt het nóg beter. Kan niet wachten.. nog twee dagen tot het bed-verschoon-dag is!

Mijn tips voor fijn beddengoed zijn H&M, Dindi en Zeeman (ja, echt!)

Sieraad laten maken voor Moederdag

Is dit jouw liefde haar eerste Moederdag sinds jullie spruit is geboren? Dan is dit natuurlijk hét moment om er iets speciaals van te maken. Laat een mooi sieraad ontwerpen dat staat voor jullie gezin. Zijn jullie nu met z’n drietjes, ga dan bijvoorbeeld voor een mooie ring met 3 steentjes. Of ga voor geboortestenen. Dit zijn stenen die staan voor de maand waarin iemand is geboren. Deze kunnen uiteraard ook prachtig aan een ketting.

Tip: de mogelijkheden zijn eindeloos, zeker als je het sieraard zelf laat ontwerpen. Dat kan bij Goudsmid Willemijn Verkade! Het is natuurlijk wel leuk om de mama mee te laten beslissen, zij moet het immers dragen, daarom komt Willemijn met alle liefde naar jullie toe. Niets zo waardevol dan een speciaal voor jullie ontworpen sieraad!

Je hebt nog eventjes, maar voor je het weet is het zover en is het te laat om iets te bestellen. Dus doe het nu alvast, dan heb je ’t maar vast gedaan! Enne, zijn jullie net ouders geworden van jullie eerste kindje? Deze cadeaus zijn het leukste voor mama én jullie baby!

Delen mag!

Deze blogs vind jij misschien ook wel interessant!