Je hebt doeners en denkers. Je hebt uitvoerders en bedenkers. Alleen een lucky few zijn goed in beide, maar ik hoor daar niet bij ;-). Het kost veel energie om te doen waar je minder goed in bent, waarom zou je dat doen als iemand anders er wél goed in is?


Ik ben heel creatief en mijn hoofd staat nooit stil. Geef mij een probleem en ik verzin de oplossing. Leuk, ja en nee. Want mijn hoofd staat never, nooit, niet stil. ’s Nachts word ik wakker met een super goed idee, in de douche wil ik een whiteboard voor alle ideeën die omhoog ploppen. Daarna ben ik ze namelijk vergeten.

Daarom heb ik besloten om mijn goede, soms ietwat vreemde, hersenkronkels tot je beschikking te stellen!

1-op-1 Brainstormsessie

Tijdens de 1-op-1 brainstormsessie stel ik graag mijn creatieve brein tot je beschikking. En dit doen we helemaal op een manier die bij jou als persoon past. Wil je bellen, dan bellen we? Liever appen, ook goed. Maar vind je het leuk om af te spreken voor een kop koffie, lunch of een lekker glas wijn – want waarom ook niet -, dan doen we dat!

Ik vind het belangrijk om de brainstormsessie op een ongedwongen manier te doen. Dus we gaan niet haasten. Ik blok een dagdeel voor onze brainstormsessie. Om ervoor te zorgen dat we niet panisch alles mee willen pennen nemen we alles op zodat we naderhand alles rustig terug kunnen luisteren. Maar voor het gemak typ ik de belangrijkste ideeën en opmerkingen voor je uit.

Kosten

€385,- exclusief btw. Máár inclusief koffie, lunch en wijntjes.

Concepten aanleveren

Heb jij al een bedrijf, product of dienst, maar ben je toe aan vernieuwing, of verkoopt het niet zoals je zou willen? Ik luister naar je verhaal en doe uitgebreid onderzoek naar het product/dienst en lever je concepten aan waarmee je uit de voeten kunt.

Kosten

€80,- exclusief btw per uur

Feedback op website, product, concept

Wil jij graag feedback op bijvoorbeeld je website, product, concept of iets heel anders? Dan kan! Ik wil van tevoren dan graag even bellen zodat ik weet waar ik specifiek op moet letten.

Kosten

€285,- exclusief btw. Máár inclusief koffie, lunch, wijntjes en parkeerkosten.

Creatief schrijven

Naast het schrijven van website- en productteksten (linken naar website- en productteksten) op zoek naar creatieve teksten voor welk gebruik dan ook? Wie weet kan ik je dan wel helpen!
Hieronder heb ik een aantal mogelijkheden uitgeschreven, maar neem zeker contact op als jouw benodigde vorm van teksten er niet tussenstaat!

Teksten redigeren

Het minst creatief van het hele rijtje, maar niet minder belangrijk. Heb je helemaal droge ogen gekregen van het staren naar de teksten op je beeldscherm? I feel you! Soms zie je het gewoon niet meer, maar daar heb je mij voor!

Kosten

€30,- exclusief btw per 400 woorden.

Mails schrijven

Indrukwekkende en oprechte e-mails schrijven voor jouw (potentiële) klanten: dat kan lastig zijn. Wil jij een aantal standaard mails hebben die je naar eigen inzicht kunt aanpassen? Ik schrijf die standaard mails voor je, maar dan niet zo standaard. Ze maken indruk, zorgen voor een glimlach op de wangen en houden jouw lezer geïnteresseerd tot het einde van de mail. Vooraf bellen we even zodat we de belangrijkste wensen en eisen op een rijtje kunnen zetten. Omdat jij degene bent die de mailtjes vanuit je eigen naam gaat versturen, hebben we uiteraard een correctieronde.

Kosten

€80,- exclusief btw per e-mail (á 400 woorden)
€95,- exclusief btw per e-mail (á 400 woorden) inclusief rechtenvrije foto’s.

Extra

€45,- exclusief btw voor een tof, bewegend GIFje met eigen foto’s of rechtenvrije foto’s.

Schrijven van pakkende Instagram-captions

Zit jouw ideale doelgroep op Instagram en wil je daar graag zichtbaar zijn, maar heb je geen flauw idee hoe je een goede caption schrijft? Ik weet dat wel en help je daarbij. Inclusief slimme hashtags. Als we dan toch bezig zijn dan check ik ook gelijk even je Instagram bio. Wel zo aardig!

Kosten

Het is lastig om de prijs te bepalen voor één Instagram caption. Stuur je een mailtje met wat je graag zou willen? Dan maak ik een prijs op maat voor je!

Op zoek naar wat anders?